Κατηγορίες

ΦΙΛΤΡΟ  

Αναζήτηση

Κατασκευαστές

Information

Οροι αποστολής και τρόποι παράδοσης

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή

Για όλα τα μικρά και ελαφριά δέματα η μεταφορά γίνεται με courier.Η πληρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή με χρέωση 2€ και τα ελάχιστα μεταφορικά είναι 5€.

 Για τις μεγάλες και ογκώδης συσκευές η μεταφορά γίνεται με μεταφορική εταιρεία εφόσον γίνει πρώτα η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.Τα ελάχιστα μεταφορικά ειναι 5€.Το τελικό κόστος διαμορφώνεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με εσάς λαμβάνοντας υπόψη τον όγκο του προϊόντος και την περιοχή της παράδοσης.Η παράδοση γίνεται στο ισόγειο της κατοικίας.

-----------------------------------------

Εντός Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, Τα εμπορεύματα αποστέλονται ΔΩΡΕΑΝ - για αγορές αξίας ανω των 300 euro με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας, εκτός εάν πρόκειται για μεγάλες συσκευές με παραδόσεις εκτός Ισογειου ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ. (Κατόπιν συνεννόησης)

Γιά παραδόσεις εκτός ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σε Πρακτορεία Μεταφορών τής επιλογής τού Αγοραστή ,εάν δέν γνωρίζει o Αγοραστής κάποιο πρακτορείο τότε σε συννενόηση μέ τόν Αγοραστή επιλέγουμε εμείς!

 

 

ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

1.Για μικροσυσκευές η αποστολή γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε και το κόστος που σας επιβαρύνει εξαρτάται από το βάρος και τις διαστάσεις του προιόντος που θέλετε.

2. Για μεγάλες συκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες) ανεξαρτήτου ποσού η αποστολή γίνεται μέσω πρακτορείου της προτίμησης σας ή με κάποιο πρακτορείο που συνεργάζεται η εταιρεία μας. Το κόστος των υπηρεσιών αυτών διαμορφώνεται ανάλογα με το τόπο παράδοσης και σας το γνωστοποιούμε πριν το κλείσιμο της παραγγελίας σας. Στην περιπτωση αυτή δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή και η πληρωμή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή Paypal.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε - για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αναίτια και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων


Νέα προϊόντα