Philips Lumea SC1981/00

Νέο

Το σύστημα αποτρίχωσης Philips Lumea Comfort IPL κάνει θαύματα στον περιορισμό της τριχοφυΐας στο σώμα και το πρόσωπο. Οι ήπιοι παλμοί φωτός, εφόσον εφαρμόζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διατηρούν το δέρμα σας μεταξένια απαλό.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν Παραγγελίας

163,00 €

Άλλες πληροφορίες

Η λύση IPL σε πρακτικό μέγεθος

που εμποδίζει την τριχοφυΐα και προσφέρει απαλή επιδερμίδα

 • Απολαύστε απαλό δέρμα κάθε μέρα

  Απολαύστε απαλό δέρμα κάθε μέρα

  Η συσκευή Lumea της Philips εφαρμόζει ήπιους παλμούς φωτός στη ρίζα της τρίχας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη φυσική πτώση των τριχών και την αναστολή επανεμφάνισης της τριχοφυΐας. Η τακτική επανάληψη της διαδικασίας θα διατηρήσει το δέρμα σας απαλό κάθε μέρα.

 • Ανώδυνα αποτελεσματικό

  Ανώδυνα αποτελεσματικό

  Οι κλινικές μελέτες μας έδειξαν σημαντική μείωση των τριχών σε μόλις τέσσερις συνεδρίες, με δύο εφαρμογές την εβδομάδα, προσφέροντας λείο δέρμα χωρίς τριχοφυΐα. Για να διατηρήσετε αυτά τα αποτελέσματα, επαναλάβετε απλώς τη θεραπεία όταν χρειάζεται. Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των θεραπειών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την επανεμφάνισης της τρίχας σε κάθε άτομο. - Για να μεγεθύνετε αυτήν την εικόνα, επιλέξτε την στη συλλογή εικόνων στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας

 • Ειδικά σχεδιασμένο για ασφαλή οικιακή χρήση

  Ειδικά σχεδιασμένο για ασφαλή οικιακή χρήση

  Η συσκευή Lumea Comfort της Philips χρησιμοποιεί έντονο παλμικό φως (IPL), μια πρωτοποριακή τεχνολογία που βασίζεται στην εκπομπή φωτός και χρησιμοποιείται στα επαγγελματικά ινστιτούτα ομορφιάς. Η Philips έχει προσαρμόσει αυτήν την τεχνολογία για αποτελεσματική χρήση στην ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σας. Για την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας, η Philips συνεργάστηκε στενά με ειδικούς στη φροντίδα του δέρματος. Για περισσότερα από 10 χρόνια, η Philips διεξήγαγε εκτενείς έρευνες καταναλωτών στην τεχνολογία IPL με περισσότερες από 2.000 γυναίκες.

 • Κατάλληλο για διάφορους τύπους τρίχας και δέρματος

  Κατάλληλο για διάφορους τύπους τρίχας και δέρματος

  Η συσκευή Lumea Comfort της Philips λειτουργεί αποτελεσματικά σε (φυσικά) σκούρες ξανθές, καστανές και μαύρες τρίχες. Όπως και με άλλες μεθόδους αποτρίχωσης που βασίζονται στο φως, η συσκευή Lumea Comfort ΔΕΝ είναι αποτελεσματική σε κόκκινες, ανοιχτές ξανθές ή λευκές/γκρίζες τρίχες. - Για να μεγεθύνετε αυτήν την εικόνα, επιλέξτε την στη συλλογή εικόνων στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας

 • Ασφαλές και αποτελεσματικό ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές

  Ασφαλές και αποτελεσματικό ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές

  Χρησιμοποιήστε την άφοβα για την αφαίρεση τριχών στο πρόσωπο (άνω χείλος, πιγούνι) και σε μέρη του σώματος, όπως πόδια, μασχάλες, περιοχή του μπικίνι, κοιλιά και χέρια.

 • Πέντε προσαρμόσιμες ρυθμίσεις έντασης φωτός

  Πέντε προσαρμόσιμες ρυθμίσεις έντασης φωτός

  Η συσκευή Lumea Comfort της Philips διαθέτει πέντε προσαρμόσιμες ρυθμίσεις έντασης φωτός για να εξασφαλίσετε ήπια αλλά αποτελεσματική θεραπεία. Η σωστή χρήση της μεθόδου αποτρίχωσης IPL Lumea της Philips είναι ασφαλής και με ήπια δράση για χρήση ακόμα και σε ευαίσθητο δέρμα και ευαίσθητες περιοχές του σώματος.

 • Αισθητήρας χρώματος του δέρματος

  Αισθητήρας χρώματος του δέρματος

  Ο μοναδικός αισθητήρας χρώματος του δέρματος ανιχνεύει το χρώμα του δέρματος στην αρχή κάθε συνεδρίας αλλά και περιστασιακά στη διάρκεια της συνεδρίας. Αν ανιχνεύσει πολύ σκούρο φωτότυπο δέρματος για το Lumea Comfort, διακόπτει αυτόματα την εκπομπή παλμών.

 • Λειτουργία Slide and Flash για ευκολότερη εφαρμογή

  Λειτουργία Slide and Flash για ευκολότερη εφαρμογή

  Χρησιμοποιήστε το Lumea Comfort με συρόμενη κίνηση για πιο πρακτική και συνεχή εφαρμογή.

 • Χωρίς ανταλλακτικά εξαρτήματα, χωρίς κρυμμένα κόστη

  Χωρίς ανταλλακτικά εξαρτήματα, χωρίς κρυμμένα κόστη

  Η συσκευή Lumea Comfort της Philips είναι μια ολοκληρωμένη λύση, έτοιμη για χρήση αμέσως μόλις τη βγάλετε από τη συσκευασία. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται ανταλλακτικές κεφαλές (φλας) ή ζελέ.

 • Η μικρότερη και ελαφρύτερη συσκευή της σειρά Lumea

  Η συσκευή Lumea Comfort της Philips διαθέτει το μικρότερο μέγεθος και βάρος από όλα τα προϊόντα της σειράς Lumea. Είναι εύκολο στο κράτημα και φτάνει με άνεση όλες τις περιοχές που θέλετε να αποτριχώσετε.

Τεχνικές προδιαγραφές

 • Λυχνία υψηλής απόδοσης: Παρέχει > 100.000 εκπομπές φωτός
 • Με ή χωρίς καλώδιο: Ενσύρματο
 • Slide and Flash: Εύκολη εφαρμογή με συνεχόμενη κίνηση
 • Step & Flash: Για θεραπεία σε περιοχές με καμπύλες
 • Τάση: 100-240 V
 • Ενσωματωμένο φίλτρο UV: Προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία.
 • 5 ρυθμίσεις έντασης φωτός: Ρύθμιση βάσει του τύπου του δέρματός σας
 • Ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας: Αποτροπή ακούσιας εκπομπής φωτός
 • Αισθητήρας φωτότυπου δέρματος: Ανιχνεύει τον φωτότυπο του δέρματος
 • Τροφοδοτικό: 12V / 1500mA

Κριτικές

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Philips Lumea SC1981/00

Philips Lumea SC1981/00

Το σύστημα αποτρίχωσης Philips Lumea Comfort IPL κάνει θαύματα στον περιορισμό της τριχοφυΐας στο σώμα και το πρόσωπο. Οι ήπιοι παλμοί φωτός, εφόσον εφαρμόζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διατηρούν το δέρμα σας μεταξένια απαλό.

Γράψτε μια κριτική